IZBORNA SKUPŠTINA UDRUGE RADOST

Dana 22.travnja 2024.godine  u Dvorani 1, Pučkog otvorenog učilišta u 18,00 sati održana je Izborna Skupština udruge Radost. Predsjednica udruge Dubravka Brozović iznijela je Izvještaj o radu Udruge i Financijski Izvještaj za 2023.godinu, predsjednica Nadzornog odbora Marija Petrušić iznijela je izvještaj Nadzornog odbora i svi u jednoglasno prihvaćeni   od strane članova Skupštine.

Na mandat od dvije godine za predsjednicu udruge izabrana je Dubravka Šlat.

Za dopredsjednicu izabrana je Dubrava Brozović , a izabrani  su i  članovi Izvršnog odbora;  Dragica Luketić, Tihomir Tonković, Ana Musulin, Dejana Rupčić i  Sofija Maravić.

Za predsjednicu Nadzornog odbora izabrana je Maja Salopek.  Marija Petrušić i Zvonko Solomun izabrani su za članove Nadzornog odbora.

Članovima se  u ime gradonačelnika Dalibora Domitrovića obratila  pročelnica gradske uprave  gđa. Ivana Salopek. Istakla važnost djelovanja udruge,  pohvalila rad svih članova te poželjela puno uspjeha u narednom periodu.

Nakon službenog dijela, članovi su se zadržali u kraćem druženju uz domaće kolače koje su pripremile vrijedne mame djece teškoćama u razvoju.

Ovaj program financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva.
Sadržaj ove publikacije,programa,izloška,vidieo ili audio materijala u
Isključivoj je  odgovornosti Udruge „RADOST“  i ne odražava nužno
Stajalište Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.