Udruga Radost, J.J. Strossmayera 8, 47300 Ogulin

Hvala ti što postojiš!

OLYMPUS DIGITAL CAMERADani kruha – dani zahvalnosti za plodove zemlje – obilježavaju se svake godine tijekom listopada u dječjim vrtićima, osnovnim i srednjim školama, učeničkim domovima, ustanovama za odgoj i obrazovanje djece s teškoćama u razvoju.

Svečanostima Dana kruha, uz molitvu, blagoslov i simbolično blagovanje kruha zahvaljujemo Bogu na svim plodovima, radostima, uspjesima i darovima kojima smo tijekom godine kao narod i kao pojedinci bili podareni. Sam vrhunac proslave Dana kruha održan je u srijedu u prostoru Udruge roditelja djece s poteškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom “Radost”, kojim se orila dječja pjesma i smijeh. U posjet članovima Udruge “Radost” stigla su djeca trećih razreda Osnovne škole Ivane Brlić Mašuranić, u pratnji školskog zbora, nastavnica, stručnog osoblja škole i ravnateljice Anđelke Salopek, te župnik i dekan ogulinski Robert Zubović. Malim prijateljima, u ime Udruge, dobrodošlicu je uputila tajnica Sofija Maravić, a potom je uslijedio kratki svečani program kojeg su pripremili osnovnoškolci i članovi Udruge. Pjesmom, recitacijama i pričama obilježen je ovaj dan, a posbeno dirljive riječi prisutnima uputio je župnik Robert Zubović: poslušajte ovdje

Nakon kratkog programa uslijedilo je sada već tradicionalno druženje, a kakva je bila atmosfera u Udruzi “Radost” poslušajte u emisiji “Dječji zabavnik” u utorak, 22.listopada, sa početkom u 17 sati. Snimljene fotografije pogledajte na web stranici Radio Ogulina.

Preuzeto sa: http://www.radio-ogulin.hr/