INSTITUCIONALNA PODRŠKA – ZAVRŠETAK PROVEDBE

Dana 31.12.2023. godine uspješno je završena  trogodišnja  provedba Institucionalne  podrške financirana od strane Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.

Provedba Institucionalne podrške  trajala je od 1.01.2021. do 31.12.2023. godine.

Odobravanjem institucionalne potpore, dobili smo priliku za daljnje unapređenje rada udruge. Cijelokupno iskustvo proizašlo iz rada na realizaciji Institucionalne  podrške Nacionalne zaklade  bio je izazov  za udrugu i njene članove koje nam je omogućilo pospješivanje i učvršćivanje već ostvarenih kontakata sa predstavnicima lokalnih  i regionalnih vlasti, institucija i udruga sa našeg područja koji je postala boljom podlogom za nastavak suradnje i eventualna partnerstva u nekim budućim projektima.

Podrška nam je omogućila financiranje dijela osobnog dohotka za administrativnu djelatnicu, koja je obavlja poslove organizacije udruge za  nabavku informatičke opreme, uredskog materijala, režijske troškove te za usluge banke, najma prostora, poštanske troškove i  računalne usluge.

Podrška Nacionalne zaklade uvijek nam je bila  pristupačna , otvorena za pitanja i pomoć te  brzi pri javljanju i odgovaranju na pitanja.

Zahvaljujemo Nacionalnoj zakladi na ukazanom povjerenju i suradnji tijekom trogodinje provedbe te se nadamo zajedničkim budućim suradnjama.

 

Ovaj program financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva.
Sadržaj ove publikacije,programa,izloška,vidieo ili audio materijala u
Isključivoj je  odgovornosti Udruge „RADOST“  i ne odražava nužno
Stajalište Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.