Udruga Radost, J.J. Strossmayera 8, 47300 Ogulin

Party za ekipu

radU nedjelju, 29. lipnja članovi Ski kluba Ogulin organizirali su i upriličili druženje djece s posebnim potrebama i osoba s invaliditetom na Kneji. 
Susretu su se odazvali članovi Udruge Radost iz Ogulina i članovi Centra za rehabilitaciju iz Ozlja.


Okupljanje je započelo oko 13 sati nakon čega su uslijedila mala sportska natjecanja u nekoliko disciplina.Najboljima su predsjednik Ski kluba Neven Tešić i predsjednica Udruge Radost Sanja Kosanović uručili priznanja.
Iako je odaziv bio skroman, druženje je proteklo u iznimno opuštenoj i ugodnoj atmosferi kojoj je svojim smislom za humor i spontanošću svakako pridonio i gospodin Miro Turković.
Organizatori su se pobrinuli da na druženju nitko ne ostane gladan ni žedan pa se nakon sportskih natjecanja Knejom proširio miris kuhanog graha.
Obzirom da se tražila porcija više, dokazali su se osim kao izvrsni skijaši, isto tako kao odlični kuhari.
Nakon ukusnog ručka, druženje se nastavilo uz kavu i društvene igre, a pomalo se i zaplesalo.
Dečki iz Ski kluba nam otkrivaju kako je do ideje o ovakvom druženju došlo spontano i sasvim slučajno, a mi ih držimo za riječ kako će se ovakva druženja nastaviti i sljedećih godina.
Stoga pozivamo sve da svakako iduće godine obilježimo početak ljeta upravo na Kneji u društvu osoba s invaliditetom i njihovim obiteljima jer je zabava osigurana! Dođite!

Fotogaleriju pogledajte OVDJE