Udruga Radost, J.J. Strossmayera 8, 47300 Ogulin

Izvedba dramsko scenske igre “Kraljevna na zrnu graška”

U petak, 12. 6. 2015. u 10 i 30 u Školskoj sportskoj dvorani pri Osnovnoj školi Ivane Brlić Mažuranić naši mlađi članovi udruge “Radost” izveli su dramsko scensku igru „ Kraljevna na zrnu graška“ nastalu prema istoimenoj bajci.
Obzirom da navedena dramska igra nije uvrštena u program 10. Ogulinskog festivala bajke, članovi naše udruge – djeca s poteškoćama u razvoju i raznim višestrukim oblicima invaliditeta, nakon višemjesečnog rada na predstavi, bili su jako razočarani i nesretni kad su shvatili da neće nastupiti u okviru manifestacije. Podršku nam je pružila Osnovna škola Ivane Brlić Mažuranić i ravnateljica gospođa Anđelka Salopek koji su nam omogućili izvedbu u navedenom prostoru.
Nakon naše predstave uslijedila je izvedba učenika Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić koji su bili glumački fantastični u svojoj adaptaciji poznate Ivanine bajke „Sunce djever i Neva Nevičica“.
Ovim se putem još jednom zahvaljujemo ravnateljici i Osnovnoj školi Ivane Brlić Mažuranić na pruženoj podršci i razumijevanju.