IZBORNA SKUPŠTINA UDRUGE RADOST

U ponedjeljak, 2.5.2022.g. održana je  Izborna skupština naše Udruge roditelja djece s poteškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom „Radost“

Nakon usvajanja Dnevnog reda, predsjednica Dragica Luketić podnijela je Izvješće o radu Udruge kao i Financijsko izvješće za 2021. g. koja su jednoglasno usvojena.

Tijekom izlaganja navela je sve aktivnosti i projekte koje je Udruga realizirala ili započela tijekom 2021. godine, izrazivši oduševljenje koliko smo napredovali i rasli kroz prethodne godine.

Podneseno je i Izvješće Nadzornog odbora,  koje je također jednoglasno usvojeno.

Kako je ovo bila Izborna godina, za predsjednicu Udruge, voljom većine, izabrana je gđa Dubravka Brozović koja je  iskoristila prigodu da se zahvali na ukazanom povjerenju, ali i da zahvali dosadašnjoj predsjednici Dragici Luketić na predanom upravljanju Udrugom u prethodnom mandatu.

Potom su u Izvršni odbor jednoglasno izabrani članovi: Dubravka Šlat, Tihomir Tonković, Sofija Maravić, Ana Musulin i Vesna Vučić.

Članovi Nadzornog odbora u slijedećem mandatu su: Marija Petrušić, Željko Cindrić i Željka Markovič

Po završetku Skupštine, članovi su iskoristili prigodu za druženje u neformalnom ozračju.

Zahvaljujemo svim članovima koji su se odazvali Skupštini na njihovoj potpori te se veselimo novim izazovima koji su pred nama.