Udruga Radost, J.J. Strossmayera 8, 47300 Ogulin

Dani kruha u Udruzi „Radost“

U Udruzi roditelja djece s poteškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom „Radost“ kroz smijeh, pjesmu i druženje sa učenicima i djelatnicima Osnovne škole Ivane Brlić – Mažuranić svečano su obilježeni Dani kruha.
Dani kruha – dani zahvalnosti za plodove zemlje – obilježavaju se svake godine tijekom listopada u dječjim vrtićima, osnovnim i srednjim školama, učeničkim domovima, ustanovama za odgoj i obrazovanje djece s teškoćama u razvoju. Svečanostima Dana kruha, uz molitvu, blagoslov i simbolično blagovanje kruha zahvaljujemo Bogu na svim plodovima, radostima, uspjesima i darovima kojima smo tijekom godine kao narod i kao pojedinci bili podareni.
Nakon pozdravnog govora predsjednice Udruge „Radost“ Sanje Kosanović, članice Monika Božičević i Tina Kosanović, recitacijom o kruhu, poželjeli su dobrodošlicu prijateljima koji su ih i ove godine posjetili i izveli prigodni program. Nakon prigodnog programa nazočnima se obratila ravnateljica škole Anđelka Salopek ne sakrivajući zadovoljstvo što se sa svojim učenicima opet nalazi u ovoj vrijednoj ogulinskoj Udruzi. Potom je župnik i dekan ogulinski Robert Zubović molitvom pozvao sve prisutne da zajedno blaguju kruh i poldove zemlje, a potom je uslijedilo već tradicionalno druženje.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA