Udruga Radost, J.J. Strossmayera 8, 47300 Ogulin

Projekt “Pomoćnici u nastavi – jednake mogućnosti za sve!” ušao u završnu fazu!

Projekt „Pomoćnici u nastavi – jednake mogućnosti za sve!“ ušao u završnu fazu!

Ovog tjedna okončana je nastava u svim osnovnim i srednjim školama, a projekt „Pomoćnici u nastavi – jednake mogućnosti za sve!“, kojeg provodimo u partnerstvu sa OŠ Josipdol iz Josipdola, Prvom osnovnom školom Ogulin, OŠ Ivane Brlić – Mažuranić Ogulin, te OŠ Ivana Gorana Kovačića iz Vrbovskog, završava 30. lipnja. Sredstva za provedbu projekta, u iznosu od 193.750 kuna, odobrilo je Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta.
Tim povodom u udruzi „Radost“ održan je radni sastanak dionika projekta sa gradonačelnikom Jurom Turkovićem i načelnikom Općine Josipdol Zlatkom Mihaljevićem, tijekom kojeg su upoznati sa cjelokupnom provedbom projekta.


Ovaj događaj medijski je pratio Radio Ogulin, a više o svemu što se događalo saznati ćete ukoliko posjetite slijedeći link Radio Ogulina:

http://www.radio-ogulin.hr/vijesti/grad/item/85-projekt-pomocnici-u-nastavi-jednake-mogucnosti-za-sve-uspio.html

Na ovaj način i šira lokalna zajednica ima priliku upoznati se sa provedenim projektnim aktivnostima. Ujedno najavljujemo da ćemo tijekom slijedećeg tjedna gostovati u programu Radio Ogulina, tako da će naši sugrađani i slušatelji imati priliku upoznati se sa više detalja i stečenim iskustvima tijekom provedbe ovog projekta, putem kojeg smo omogućili djeci s teškoćama u razvoju da postanu ravnopravni članovi zajednice i ostvare svoje pravo na školovanje u skladu sa nastavnim planom i programom.

Voditeljica projekta
Tina Trivanović, dipl. pol.